Vælg en side

Hvem?

Jeg hedder Ulrik og Alllegro er min enkeltmandsvirksomhed, hvor jeg primært beskæftiger mig med grafisk design, illustration, web-design og andre kommunikationsrelaterede opgaver.

Jeg har mere end 20 års blandet erfaring med visuel kommunikation og heraf 10 år som selvstændig. Siden 2012 har jeg også bygget forskellige LEGO® modeller på bestilling.

Når jeg går ind i et projekt, lytter jeg til dine behov, rådgiver dig og sammen tilrettelægger vi forløbet. Herefter går jeg i gang, holder dig orienteret og slutter af når et tilfredsstillende resultat er opnået.

Lidt baggrund

Jeg er født og opvokset i Gjesing i det nordlige Esbjerg, med familie i hhv. Sønderborg og København. Mine forældre er kontrabassist Finn Hansen og folkeskolelærerinde Kirsten (f. Halvorsen). Min opvækst bar præg af musik/klassiske koncerter, tegning, kunst, litteratur, de teknologiske fremskridt i computerens barndom samt cykel- og bilferier i ind- og udland. Disse indtryk bidrager, sammenlagt med mine senere erfaringer i voksenlivet, til nuancerne i mine arbejdsmæssige ydelser.

Fortæl mig

om dit projekt. Du finder en formular under under Kontakt. Alle spørgsmål er velkomne og jeg vender altid hurtigt tilbage.

Venlig hilsen Ulrik

Curriculum Vitae

2016: Alllegro, enkeltmandsvirksomhed i kommunikationsdesign (grafik, web m.m.), København

2013: Freelance LEGO® designer, København/Billund

2008: Grafiker – freelance, København

2008: Medlem af Byggepladen Danmarks LEGO® entusiastforening

2005: Grafiker – Keesing Denmark, København

2003: Co-founder, grafiker, web, cykeldistribution – Free Comics, København

2000: DTP’er, farvelægger – PIB Features (Tidl. PIB Copenhagen), København

1999: Grafiker – CUE/Grafix, København

1998: DTP’er – EntréScenen, Aarhus

1993: Grafisk lærling – F. Hendriksens Eftf., København

Ressourcer

Flickr-profil med egne
LEGO® modeller:
Photostream | AlbumsSeneste web-projekter:

Alllegro
French Whisper
Solistforeningen
Mads Rye
HerschendfondenHedengangne web-projekter:

Kammermusikforeningen, Nordsol, Brickabrand, Primavera, JeanThorel, Klif, Centigrade, Nedboer, Free Comics, Nerderiet, AboutUlrik